Vanzari Apartamente 3 camere jud. Constanta

Pret:
295.000
Suprafata
122 mp
Bai
2
Dormitoare
3
Pret
295.000
Locatie
Mamaia
Agentie
Smart Invest Real Estate
Dormitoare
3
Bai
2
An constructie
2020

Comision 0%

De vanzare - Mamaia - Apartament Deluxe 3 camere 122mp cu terasa superba, vedere directa la mare - Sea View Luxury Residences Tronson 1

Complexul Sea View Luxury Residences are o amplasare excelentă, chiar în centrul stațiunii Mama Nord - pe prima linie din fața mării și are acces facil către toate punctele de interes. Plaja Mambo se afla la 10m. In imediata vecinatate regasim Complexul „Arena Maria Regia” și Cluburile de noapte Fratelli, Loft, Ego, Breeze, Bamboo și Nuba.

Eleganta si luxul se imbina cu spatii echilibrate si terasa generoasa cu vedere frontala la mare. Sea view Luxury Residence are un regim de inaltime P+8 si este impartit in 2 tronsoane, fiecare beneficiand de 3 lifturi de ultima generatie. Spațiile comune din blocul de apartamente sunt finisate cu marmură. Parterul blocului locativ găzduiește un restaurant și un lobby bar. Locurile de parcare sunt organizate la demisolul clădirii de apartamente. Complexul locativ este amenajat cu bariere automate, are un sistem de supraveghere video și la dispoziția locatarilor sunt oferite servicii de administrare.

Apartamentul se vinde mobilat lux si utilat premium, in pret este inclus si locul de parcare nr.1 de la demisol. Ferestrele locuintei deschid vederi frontale asupra mării. Tâmplăria montată este cu profil din aluminiu 70 mm cu rupere termică și cu geam tripan. Locuinta dispune de încălzire prin pardoseală, 3 camere, 3 dormitoare, confort Lux, in bloc apartamente, semidecomandat, constructie finalizata, 122mp, constr. 2020, supr. utila : 122mp, utilat, mobilat, un balcon (ID: 315830992 / Cod: AV0463040)