Vanzari Apartamente 2 camere - PERLA, DOROBANTI

Pret:
95.000
Suprafata
51 mp
Bai
1
Dormitoare
1
Pret
95.000
Locatie
Semicentral
Zona
Perla
Agentie
Smart Invest Real Estate
Dormitoare
1
Bai
1
An constructie
2007

Comision 0% - Ideal investitie!

Apartament cochet 51mp compus din 3 incaperi: dormitor, living openspace cu bucataria, spatiu relaxare/birou. Detine boxa si parcare proprietate privata! Este situat in centrul Bucurestiului, Dorobanti - Perla, Stefan cel Mare - Floreasca, str Hatmanu Arbore. Constructie 2007, lift Schindler, boxa, parcare privata, scara impecabila, vecini de calitate. Cladirea dispune de centrala termica proprie, supraveghere video si acces privat. Apartamentul se vinde la cheie mobilat si utilat complet, electrocasnice premium (masina de spalat vase, cuptor, plita, hota, masina de spalat, combina frigorifica), sistem de climatizare.

Apartamentul este situat la 6-8 minute pe jos de Piata Romana, Piata Victoriei, Parcul Circului, Parcul Floreasca. Metrou Stefan cel Mare la 3 minute. In vecinatate se regasesc numeraose magazine, Mega Image, Lidl, Penny, sali fitness, gradinite , scoli. Apartamentul fiind aflat la etajul 5 al imobilului cu vedere pe spate este ferit de zgomot,praf si poluare.

Este o investitie ideala pe termen lung.
Pentru tur virtual si video contact nonstop pe whatsapp si telefon. Vizionare inclusiv in weekend, indiferent de ora. (ID: 315693352 / Cod: M027)