Vanzari Apartamente 3 camere - PIPERA

Pret:
160.000
Suprafata
160 mp
Bai
2
Dormitoare
3
Pret
160.000
Locatie
Nord
Zona
Pipera
Agentie
Smart Invest Real Estate
Dormitoare
3
Bai
2
An constructie
2020

Comision 0%

Complex Parc du Lac La Gloire - Pipera - zona Soldat Iancu Nicolae - str Serban Cantacuzino.

Apartament deosebit intr-o zona exclusivista din Pipera. Suprafata utila totala este de 160 mp impartiti astfel: doua terase 84mp, apartament 3 camere decomandat 76 mp utili, doua grupuri sanitare, centrala proprie, aer conditionat in fiecare camera, rulouri exterioare.

La GLOIRE Parc du LAC este al doilea concept rezidențial boutique din România prin care se demonstreaza că se pot face locuințe bune, spațioase și frumoase, dar în același timp accesibile. Complexul rezidențial boutique se află în zona Băneasa /Pipera, chiar pe malul lacului Valea Șaulei, având o poziție excepțională, în imediata vecinătate cu Aleea Privighetorilor și Grădina Zoologică, în cartier de vile liniștit, sigur și foarte verde, cu acces din strada Erou Iancu Nicolae.

Amplasarea excepțională, în zona de nord a capitalei, este un avantaj real, fiind extrem de aproape de toate obiectivele importante din nordul Bucureștiului (Băneasa Shopping City, Grădina Zoologică, Academia de Poliție, Jollie Ville, Zona de Birouri Aviației, Promenada, Zona de Birouri Pompeiu, Zona Birouri Nord, Aeroportul Otopeni, etc.), zonă în proces de dezvoltare continuu, care va deveni în viitorul apropiat cea mai mare arie comercială din sud-estul Europei. Accesul către ansamblul rezidențial se face pe strada Erou Iancu Nicolae, care face legătura cu aeroportul și cu centrul orașului. (ID: 315654110 / Cod: V44)